Collie         Colliehvalpe             Hvalpe

Vi har hvalpe Født sept  2019


Du er meget velkommen til at tage kontakt hvis du har brug for info om disse hvalpe

 

 

Colliehvalp Topperteam collies Colliehvalpe på Topperteam collies
   

Vi føler os heldige

1 Tricolor han

1 Zobel han

2 tricolor tæver

2 zoble tæver

Topperteams Bumblebee Inkspot Des Beldones
Topperteams Bumblebee Inkspot Des Beldones

 

 

Og lidt  billeder af de små fra vores tidligere kuld...

 

 

Colliehvalp fra Topperteam Collies

Colliehvalp fra Topperteam Collies

 

Colliehvalpe fra Topperteam Collies

 Er drømmen en lille colliehvalp? En hvalp du kan gå sommeren i møde sammen med? Har du gjort dig en masse overvejelser og er nu klar til at tage ud og møde nogle colliehvalpe?  Vi svarer gerne på spørgsmål, og man er altid velkommen til at komme og hilse på vore collies, også selvom man ikke lige står og skal købe en hvalp. Lav dog altid en aftale forud for et besøg, det er så ærgerligt at køre forgæves.2 Colliehvalpe der er ude på sjov
Der findes på narrestreger, skønne colliehvalpe fuld af energi
 
Colliehvalpe i vandet
Hvem siger collies er bange for vand? Ikke halpe herfra....
 
colliehvalpe der hygger sig
En hyggestund
colliehvalp der kan grine
Der kan grines
  collie hvalpe kan også være modeller
Og være modeller
  en smuk hvalp
En smuk colliehvalp

Hele mit liv har jeg været omgivet af hunde. Collie hunde lærte jeg at kende allerede i min barndom, hvor jeg ofte var på ferie hos min faster. Hun havde et par stykker af slagsen. Det var her min kærlighed til collies blev grundlagt. Den er blot blevet stærkere og stærkere med årene. Det var altid en dejlig hyggestund når faster tog børsten frem og skulle igang med at børste. Jeg blev plasseret på en stol med en kop varm cacao og en nybagt bolle, Faster havde hunden på køkkengulvet, og så gik hun igang med at få orden på pelsen. Der var ingen tvivl om at både hunden og jeg nød den hyggetime. Det var altid sådan sidst på eftermiddagen, imens maden var sat over og stod og simrede på komfuret.  Bagefter måtte jeg gå en tur med den nysoignerede hund. Især den enehavde jeg tabt mit hjerte til. Han var en stor flot tricolor hanhund. Han var en dygtig og meget klog hund. Men han fik også lov til at være det. Mon ikke Faster elskede ham på den måde som jeg gør med mine idag? Jeg tror det. Hun kunne kigge på ham, med rigtig varme øjne og fortælle ham at han var det bedste i hele verden. Dengang var der Lassie om lørdagen i fjernsynet. Så det var sådan helt fast at det skulle vi se. Med hunde i sofaen.!  Bagefter skulle vi altid, uanset vejret, gå en tur. For som Faster sagde; Hunden, den er vandtæt....Ja og jeg vil gerne indskyde at den da også er en regnvands-samler. Enhver der har stået i nærheden af en våd collie når den ryster sig ved hvad jeg mener. Jeg har ikke overblik over hvor mange liter vand pelsen kan indeholde, men nok til at jeg kunne få et tilpas stort brusebad.
Hjemme havde vi scháfere, og det blev også sådan en jeg selv købte da jeg skulle have min egen første hund. Senere købte jeg en Sheltie, og så var jeg på rette spor. efter nogle år købte jeg mine første collie. En sød lille fræk tricolor colliehvalp. Han blev mit livs kammerat.
Han voksede sig op til at blive en stor flot tricolor hanhund, som virkelig var en fantastisk collie. Som alle andre gode eventyr slutter de også, omend ikke altid lykkeligt. Jeg måtte sige farvel og tak for utrolig mange store og gode timer efter 13,5 år.  Det var en fantastisk epoke i mit liv, der sluttede. Men men men, men husstand var vokset betydeligt i de mellemliggende år, så der var flere hunde hjemme der skulle have opmærksomhed. Heldigvis for det. De hunde vi har idag, er alle hver især rigtig gode repræsentanter for racen. Alle har en helt særlig rolle i mit liv. Hver af dem har helt deres egen unikke historie at fortælle.
Og det er stadig en hyggetime når jeg tager børsten frem. ganske som min Faster altid gjorde. Til forskel fra dengang, så er jeg gået et skridt videre så nu gemmer jeg deres uld og spinder det mest lækre varme garn ud af collieulden tilsat fåreuld. Derudover er der en anden forskel, Faster alvede aldrig hvalpe. et kan kun skyldes at hun ikke havde oplevet den store glæde der er ved at have et kuld i huset. Jeg nyder hver eneste hvalp. Sørger for at hver eneste lille colliehvalp får en rygsæk der er spækket med alt det en hvalp kan have med sig herfra. Gode oplevelser, grundtræning, socialisering, prægning, ikke kun her i huset men også på en masse ture ud i den virkelige verden, der hvor tingene virkelig sker.


Colliehvalpe? Er drømmen en lille colliehvalp? En hvalp du kan gå sommeren i møde sammen med? Har du gjort dig en masse overvejelser og er nu klar til at tage ud og møde nogle colliehvalpe? 

Vil du vide mere om colliehvalpe? Overvejer du at anskaffe dig en colliehvalp? Leder du efter en kennel hvor du kan møde voksne collies  Vo har et lille seriøst opdræt af collie. Vi svarer gerne på spørgsmål, og man er altid velkommen til at komme og hilse på vore collies, også selvom man ikke lige står og skal købe en hvalp. Lav dog altid en aftale forud for et besøg, det er så ærgerligt at køre forgæves.


Overvejer du at anskaffe dig en colliehvalp? Leder du efter en kennel hvor du kan møde voksne collies?
Vi er altid glad fo at få uforpligtende besøg

Topperteam og sommer hvalpe